srijeda, 26. studenoga 2008.

pecena koka sa krumpirom i kaulom


1 grill koka
1 kapula
jedna mala glavica kaula
5-6 krumpira
sol
crvena paprika
ulje
folija (cjev) za pec)

koku izbost nozem, nauljit je, posolit i dodat crvenu papriku. krumpir isic na 4-6 komada, a kaul na manje cvitice. stavit ih u jednu zdjelu i polit uljem i posolit, dodat kapulu. na dno posude stavit krumpire i kaul, a preko njih koku. posudu stavit u foliju za pecenje (ako je posuda previse velika, jednostavno stavite koku, krumpire i kaul prvo u foliju pa onda u posudu. pec na 180C jedan sat do sat ipo (ovisi o velicini koke)

ovde mozete vidit kako izgleda folija za pecenje
ja sam ovo radila sa pola koke. ali prije toga sam napravila juhu od te iste koke pa je bila skoro gotova... ovo je stvarno fino. ja i muz smo se dobro najeli :zubo:

Nema komentara:

Related Posts with Thumbnails